Hesabınızı sildiğinizde tüm harcama kayıtlarınız, dahil olduğunuz gruplar ve kişisel verileriniz kalıcı olarak silinecektir. Bu işlem geri alınamaz.
Talebiniz alındıktan sonra 72 saat içerisinde hesabınız tamamen silinecektir.